SALON R.E.O.

Rust En Ontspanning door uw pedicure en schoonheidsspecialiste Marijke

Over Salon R.E.O.

Mijn naam is Marijke Stam, ik ben volledig gediplomeerd allround pedicure en schoonheidsspecialiste met verschillende specialisaties. De opleiding pedicure en de opleiding schoonheidsspecialist, heb ik met veel plezier voldaan. Met trots kan ik u melden dat mijn pedicure- en schoonheidssalon is gevestigd aan de dijkweg in het mooie en gezellige Nansum. De Salon is erg makkelijk te bereiken en voor iedereen toegankelijk. Ik voel mij helemaal op mijn plaats in de pedicure- en schoonheidssalon en geniet van mijn werk. Het mooie aan mijn vak als pedicure en schoonheidsspecialiste is dat ik de mensen kan verzorgen, zich mooi kan laten voelen, huid en voet problemen kan oplossen en dat ik mensen met mijn behandelingen tot rust kan laten komen.

Tevens heb er voor gekozen om te werken met producten van het merk Medex en Footlogix. Deze leveren geweldige resultaten door uitvoerige research, gecombineerd met innovatie en educatie. 

Wat ik belangrijk vind is een ontspannen ambiance in de salon en een bijzondere ontspannen sfeer waar u alles even heerlijk los mag laten en u zich kunt overgeven aan het moment.

Salon R.E.O. De salon voor Rust en Ontspanning met uw  pedicure en schoonheidsspecialiste Marijke .